Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες μούρλες Ερντογάν! Θέλει να χτίσει πόλη για τους πρόσφυγες στη Συρία

Νέες μούρλες Ερντογάν! Θέλει να χτίσει πόλη για τους πρόσφυγες στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέες μούρλες από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ψάχνει να βρει πώς θα “τρυπώσει” στη Συρία. Η νέα του ιδέα είναι να χτίσει μια πόλη για τους πρόσφυγες στη βόρεια Συρία.

Στο εύλογο ερώτημα “που θα τη κτίσει;”, αφού εκεί είναι εμπόλεμη ζώνη, η απάντηση είναι απλή στο μυαλό του Ερντογάν. Θα εισβάλει η Τουρκία, θα δημιουργήσει μια “ζώνη ασφαλείας” (αυτός ο καημός που έχει από το 2014) και εκεί θα κτιστεί η πόλη. Καταλάβατε τον πονηρό ανατολίτη;

Μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγε ότι ήθελε να εισβάλει για να φτιάξει προσφυγικούς καταυλισμούς. Τώρα “βάφτισε” τους καταυλισμούς πόλη, για να κάνει το σχέδιό του να μοιάζει πιο… σπουδαίο, πιο μεγαλεπήβολο. Και νομίζει, ο μαφιόζος, ότι απευθύνεται σε κρετίνους που δεν αντιλαμβάνονται τι έχει στο μυαλό του.

“Θέλω να σας πω κάτι. Ποια είναι η λύση; Κατασκευάζουμε μια πόλη στη βόρεια Συρία (…) για να επανεγκαταστήσουμε τους πρόσφυγες”, δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Τούρκος πρόεδρος, τον οποίο επικαλείται σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, που ελέγχεται από το τουρκικό καθεστώς.

Η πόλη αυτή μπορεί να κατασκευαστεί κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, με τη βοήθεια της διεθνούς κοινότητας, σύμφωνα με τον Ερντογάν.

Δηλαδή, προσέξτε, εκείνος θα εισβάλει, θα κατακτήσει, αλλά τα χρήματα θα τα βάλει η διεθνής κοινότητα.

“Το συζητήσαμε με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα, καθορίσαμε μάλιστα και μία τοποθεσία, όμως το πρότζεκτ δεν έχει ακόμη κατασταλάξει”, υπογράμμισε ο αρχηγός του τουρκικού κράτους, χωρίς να δώσει διευκρινίσεις για τον χρόνο που θα απαιτηθεί προκειμένου να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα.

Δηλαδή, “μεταφράζουμε”, μπορεί να το είπε στον Ομπάμα (δεν είναι και βέβαιο ότι το είπε), εκεί στην κουβέντα θα του υπέδειξε και κάποια έκταση που “βολεύει” τους Τούρκους εργολάβους για να χτίσουν (να κάνει και καμία μπίζνα ο “σουλτάνος”), ο Ομπάμα προφανώς του είπε “ΟΚ, το συζητάμε”, για να τον ξεφορτωθεί, κι αυτός βγαίνει και κάνει δημόσιες ανακοινώσεις για να δημιουργήσει τετελεσμένα. Δεν έχει ακόμα μάθει, ο επίμονος μαφιόζος της Άγκυρας, ότι όσες φορές νόμιζε ότι είχε τους Αμερικανούς στο τσεπάκι του, εκείνοι τον “έγραψαν” κανονικά.

Το εξωφρενικότερο όλων είναι ότι αυτές οι τουρκικές ανοησίες αναπαράγονται άκριτα και από τα ελληνικά Μέσα…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Ο φαφλατάς Ερντογάν διαδίδει ότι εκείνος «ακύρωσε» με τον Μπάιντεν

Νέα κρίση στις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις; – Ο Ερντογάν ανέβαλε τη συνάντηση του με τον Μπάιντεν

Αγωνία για τους σχεδόν 100 ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους που κρατάνε τα τζιχάντια της Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr