ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με βόμβα υδρογόνου απειλεί τη Νέα Υόρκη ο Κιμ Γιονγκ Ουν

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από τη Βόρεια Κορέα βγήκε προειδοποίηση πως θα μπορούσε να σβηστεί από το χάρτη η Νέα Υόρκη με τη βόμβα υδρογόνου μέσω βαλλιστικού πυραύλου.

“Η βόμβα υδρογόνου που διαθέτουμε είναι μεγαλύτερη από εκείνη που κατασκεύασε η ΕΣΣΔ” αναφέρουν βορειοκορεατικά ΜΜΕ σύμφωνα με την Washington Post.

“Αν αυτή η βόμβα φτάσει να εγκατασταθεί σε βαλλιστικό πύραυλο και πέσει στη Νέα Υόρκη δεν θα μείνει τίποτε όρθιο και κανείς ζωντανός” αναφέρει το βορειοκορεατικό DPRK σύμφωνα με την Washington Post.

Την ίδια στιγμή που οι ΗΠΑ και η Νότια Κορέα πραγματοποιούν ασκήσεις μεγάλης κλίμακας, η Βόρεια Κορέα προ ημερών έριξε δύο βαλλιστικούς πυραύλους ως προειδοποίηση στη θάλασσα της Ιαπωνίας.

Επιπλέον, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ζήτησε να αυξηθούν οι πυρηνικές δοκιμές “για να εκτιμηθεί η καταστροφική ισχύς της Βορείου Κορέας και η επιθετική ικανότητα των πυρηνικών της όπλων” αναφέρει η Washington Post.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερουσιαστής Ρικ Σκοτ προς Ερντογάν (και Μπάρακ): «Σου είπα, Ερντογάν το 2018 και σου το λέω ξανά, ΔΕΝ θα πάρεις τα F-35»

Τραμπ για Ιράν: «Τέρμα οι ευγένειες» στις διαπραγματεύσεις

Το Ιράν προειδοποιεί με αντίποινα μετά την κατάληψη πλοίου από τις ΗΠΑ

Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ κατέλαβαν ιρανικό φορτηγό πλοίο που επιχείρησε να σπάσει τον αποκλεισμό

Το Ιράν εξετάζει συμφωνία για τη μεταφορά πυρηνικού υλικού στο Πακιστάν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr