ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Μεντβέντεφ,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν όχι μόνο είναι από τους φτωχότερους ηγέτες της Ευρώπης αλλά είναι και ο φτωχότερος από όλη την κυβέρνησή του.
Το 2013 τα έσοδα του Πούτιν ανήλθαν στο ποσό των 74.000 ευρώ και ήταν και μειωμένα σε σχέση με το 2012.
Σύμφωνα με το πόθεν έσχες ο πρόεδρος της Ρωσίας κατέχει ένα διαμέρισμα 77 τετραγωνικών μέτρων, ένα οικόπεδο 1,5 στρέμματος, ένα γκαράζ 18 τετραγωνικών και τρία αυτοκίνητα.
Ο πρωθυπουργός του, Ντμίτρι Μεντβέντεφ κέρδισε πέρσι 85.800 ευρώ και κατέχει ένα σπίτι 4 φορές μεγαλύτερο από το σπίτι που έχει στην κατοχή του ο Πούτιν. Είναι ένα σπίτι 368 τετραγωνικών και έχει ένα οικόπεδο 4.700 τετραγωνικών μέτρων.
Για να καταλάβετε πόσο “φτωχός” είναι ο Πούτιν, σημειώστε μόνο αυτό. Ο εκπρόσωπός του στην Κάτω Βουλή, ο Γκάρι Μινχ είχε έσοδα 1 εκατομμυρίου ευρώ.























































