Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε παραλήρημα ο Παρούμπι: Θα εξουδετερώσουμε τους Ρώσους τρομοκράτες

Σε παραλήρημα ο Παρούμπι: Θα εξουδετερώσουμε τους Ρώσους τρομοκράτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντρέι Παρούμπι, Ντονέτσκ, Ουκρανία,

Ο ακροδεξιός Αντρέι Παρούμπι, που βρέθηκε από την πλατεία των ναζί “αγανακτισμένων” του Κιέβου στο πόστο του προέδρου του συμβουλίου εθνικής ασφάλειας και άμυνας της Ουκρανίας, μιλώντας την Κυριακή το βράδυ στη Δημόσια Τηλεόραση της Ουκρανίας ισχυρίστηκε ότι έχει αποδείξεις πως στις εξεγέρσεις των ρωσόφωνων στις ανατολικές επαρχίες εμπλέκονται άνδρες της GRU, δηλαδή της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του Στρατού της Ρωσίας.

Ο Αντρέι Παρούμπι μίλησε για “τρομοκράτες” που ήρθαν από το εξωτερικό, οι οποίοι χρησιμοποιούν αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες, αναφερόμενος προφανώς στις ανθρώπινες αλυσίδες που σχημάτισαν οι κάτοικοι του Σλοβιάντσκ την Κυριακή, μπροστά από τα οδοφράγματα, για να σταματήσουν τις ειδικές δυνάμεις της ουκρανικής ασφάλειας.

Η αλήθεια είναι, ότι το καθεστώς του Κιέβου προσπαθεί να εμφανίσει την όλη εξέγερση στην επικράτεια του Ντονέτσκ ως υποκινούμενη από τη Ρωσία και ενάντια στη θέληση του ντόπιου πληθυσμού. Βεβαίως, τον διαψεύδει πανηγυρικά ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πατρικαράκος στην ανταπόκριση που έδωσε μέσα από την πολιορκημένη πόλη, εδώ: Διαβάστε την ανταπόκριση του Ντ. Πατρικαράκου μέσα από το πολιορκημένο Σλοβιάντσκ

Ύστερα, μιλώντας με το γνωστό αλαζονικό ύφος του άφοβου πολέμαρχου, αυτό που διακρίνει όλους τους Ουκρανούς ακροδεξιούς που θεωρούν τους εαυτούς τους “ανώτερη φυλή” από τους “κατώτερους” Ρώσους, διαβεβαίωσε το τηλεοπτικό κοινό της Ουκρανίας, που έντρομο παρακολουθεί το ξεσηκωμό στις ανατολικές επαρχίες και τρέμει στην ιδέα ότι από τη μία η μεταβατική κυβέρνηση θα αυξήσει την τιμή του φυσικού αερίου οικιακής κατανάλωσης κατά 50%, ύστερα από εισήγηση του ΔΝΤ, κι από την άλλη το πιο πιθανό είναι να μην έχουν καθόλου φυσικό αέριο, αφού η Ρωσία θα τους το κόψει επειδή το κράτος τους δεν το πληρώνει, διαβεβαίωσε, λοιπόν, αυτός ο ακροδεξιός κλόουν, ότι η Ουκρανική κυβέρνηση θα εξουδετερώσει και θα αφοπλίσει τους εισβολείς που ήρθαν στην Ουκρανία για να υποδαυλίσουν εμφύλια σύγκρουση.

Στο φανταστικό κόσμο του Αντρέι Παρούμπι οι εξεγερμένοι ρωσόφωνοι δεν θέλουν στην πραγματικότητα να αποσχιστούν, αλλά ζητούν μεταρρυθμίσεις, τις ίδιες που και η κυβέρνηση επιθυμεί να εφαρμόσει, όπως υπογράμμισε. Η ίδια κυβέρνηση, υπενθυμίζουμε, είναι εκείνη που από τις πρώτες της νομοθετικές πράξεις φρόντισε να απαγορεύσει να ομιλούνται στη χώρα τα ρωσικά, τα ελληνικά και οι άλλες γλώσσες των εθνικών μειονοτήτων της Ουκρανίας, η ίδια κυβέρνηση δηλαδή που κατάργησε τα κατοχυρωμένα εδώ και δεκαετίες δικαιώματα των μισών πολιτών της χώρας, που δεν είναι “καθαροί” Ουκρανοί, τώρα συμφωνεί με τα αιτήματα των εξεγερμένων.

Και όλα αυτά με το τελεσίγραφο της ουκρανικής κυβέρνησης στους πολιτοφύλακες να παραδοθούν, να λήγει στις 09.00 το πρωί.

Δείτε, επίσης, ένα χάρτη, όπως μεταδόθηκε από την ουκρανική τηλεόραση, που δείχνει ποιες πόλεις στην επικράτεια του Ντονέτσκ έχουν εξεγερθεί:

oukrania-chartis-ntonetsk

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ζελένσκι προειδοποιεί για πυρηνικό ατύχημα στη Ζαπορίζια στην 38η επέτειο του Τσερνόμπιλ

Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ δεν βοήθησε αρκετά την Ουκρανία – Θα το κάνουμε για να κερδίσει τον πόλεμο

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Ο Πιστόριους λέει ότι η Ρωσία γεμίζει τις αποθήκες της με όπλα – Μπορεί να ετοιμάζει κάτι μεγαλύτερο;

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr