Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λογοκρισία στο διαδίκτυο “αλά Ερντογάν” ετοιμάζει ο Πούτιν

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο επικεφαλής της αντίστοιχης με το αμερικανικό FBI ρωσικής υπηρεσίας για την εσωτερική ασφάλεια πρότεινε τη Δευτέρα σκληρά μέτρα λογοκρισίας στο Διαδίκτυο, προκειμένου η Μόσχα να πολεμήσει την «καταστροφική αμερικανική επιρροή» στους Ρώσους.

Κάλεσε ακόμη να γίνει παράνομη πράξη η έκφραση κριτικής για την προσάρτηση της ουκρανικής χερσονήσου της Κριμαίας από τη Ρωσία.

«Είναι καιρός να σταματήσουμε να παίζουμε την ψευτοδημοκρατία, ακολουθώντας ψευτοφιλελεύθερες αρχές», ανέφερε ο Αλεξάντερ Μπαστρίκιν, επικεφαλής της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας, η οποία χειρίζεται τις σημαντικότερες υποθέσεις εσωτερικού εγκλήματος, σε άρθρο του στην εφημερίδα Kommersant Vlast.

Έκανε ακόμη έκκληση να επιβληθεί στη Ρωσία μια «ισχυρή εθνική ιδεολογία» και καταδίκασε την «πλαστογράφηση πληροφοριών για ιστορικά γεγονόνα».

Η Ρωσία, σύμφωνα με τον κ. Μπαστρίκιν, αντιμετωπίζει έναν «υβριδικό πόλεμο από πλευράς των ΗΠΑ και των συμμάχων τους», ο οποίος έχει περάσει στη φάση της «ανοικτής αντιπαράθεσης» και θα πάρει μέτρα τύπου Ερντογάν και ακόμη χειρότερα καθώς χαιρέτισε την πλήρη απαγόρευση που έχει επιβάλει η Κίνα σε ιστοτόπους ξένων ειδησεογραφικών μέσων για την προστασία «του εθνικού χώρου πληροφοριών» και κάλεσε τη χώρα του «να αξιοποιήσει, σε λογικά επίπεδα», τη σχετική κινεζική εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ αποκτά πάνω από 600 drones «καμικάζι» Rogue 1

Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων

Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» – Η Νίνα Κασιμάτη κάλεσε την Απεσταλμένη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη

Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα

Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr