ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η μοναδική λύση για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας είναι η καταστροφή της εκτός νόμου οργάνωσης Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δεσμεύθηκε πως οι επιχειρήσεις της αστυνομίας θα συνεχίσουν μέχρι να εκριζωθεί η τρομοκρατική οργάνωση από την Τουρκία.
«Η τρομοκρατική οργάνωση ενεργεί για να σκοτώσει μαζί με άλλες φιγούρες και υποστηρικτές από την γύρω περιοχή και τη χώρα μας», δήλωσε ο Ερντογάν από το προεδρικό παλάτι.
«Αν αναζητάτε μία λύση, αυτή είναι η λύση. Όταν εκριζώσουμε την τρομοκρατική οργάνωση, χωρίς να παραμείνει ούτε το μικρότερο ίχνος, από τα εδάφη, τότε θα χρειαστεί να θέσουμε την επίλυση σε εφαρμογή», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.
Την ίδια στιγμή, εξήγησε πως εξαιτίας της τρομοκρατίας έχουν χαθεί πολλές ζωές, διευκρινίζοντας πως περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί εδώ και 35 χρόνια.
Ο Τούρκος πρόεδρος, υποστήριξε πως το ζήτημα θα τελειώσει καθώς «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να θέτει στο στόχαστρό του τη γαλήνη της χώρας».























































