ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάλα,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία δεκαετία πριν, η ιδέα του γάλακτος από σόγια ή από αμύγδαλο θα σε έκανε να απορήσεις.Και τα δύο όμως κατάφεραν να μπουν στην διατροφή αρκετών, ειδικά των γυναικών που θέλουν να είναι προσεκτικές με τις θερμίδες και τα λίπη, αλλά και όσων έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.
Ένα νέο είδος γάλακτος όμως έρχεται να ταράξει τα νερά και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εταιρεία που το παρασκευάζει, είναι πολύ υγιεινό και νόστιμο.
Το νέο αυτό γάλα παρασκευάζει η Ripple Foods από… αρακά, μία τροφή που από τη φύση της είναι γλυκιά. Σε σύγκριση με το αγελαδινό γάλα έχει την ίδια περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, περίπου 8 γραμμάρια ανά κούπα, λιγότερες θερμίδες (μόλις 75 έναντι 86), λιγότερα σάκχαρα, περισσότερο ασβέστιο και ωμέγα-3 λιπαρά που επιβραδύνουν τη διαδικασία της πέψης με αποτέλεσμα να νιώθετε χορτάτοι για περισσότερο διάστημα.
Σε σύγκριση με το γάλα αμυγδάλου, το γάλα από αρακά έχει 8 φορές περισσότερη πρωτεΐνη κάτι που καλύπτει τις 35 περισσότερες θερμίδες του (σε σχέση με το γάλα αμυγδάλου χωρίς προσθήκη ζάχαρης).
Ταυτόχρονα, υπερέχει του γάλακτος σόγιας όσον αφορά στην περιεκτικότητα πρωτεΐνης και ασβεστίου.
Το γάλα θα βγει στην αγορά στις αρχές του Μαΐου και για όσους ανησυχούν δεν έχει καμία σχέση με τη γεύση του αρακά και φυσικά δεν είναι πράσινο























































