ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Reuters, Δημοσιονομικό Έλλειμμα, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ισπανία, Πορτογαλία,


















































Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβάλει κυρώσεις στην Ισπανία και την Πορτογαλία για την μη επίτευξη των στόχων στη μείωση του ελλείμματος αν και δεν αποκλείεται τελικά να τους δοθεί περισσότερος χρόνος, αναφέρει το Reuters επικαλούμενο πηγές.
Εντούτοις, το ειδησεογραφικό πρακτορείο σημειώνει ότι θα είναι πρωτοφανές αν επιβληθούν τελικά πρόστιμα καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ τις τελευταίες δύο δεκαετίες.
Δεν μπορεί πάντως να αποκλειστεί, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, η πιθανότητα η Κομισιόν να προτείνει κάποιου είδους συμβολική ποινή όχι πρόστιμα απαραίτητα προκειμένου να δείξει με κάποιο τρόπο ότι είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει τους ίδιους κανόνες για όλους.























































