Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαβάστε τι έγραψε ο Στ. Τζουμάκας για “το κουφάρι των απατεώνων της Deutsche Bank”

Διαβάστε τι έγραψε ο Στ. Τζουμάκας για “το κουφάρι των απατεώνων της Deutsche Bank”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αναφορά στις κομπίνες της Deutsche Bank έκανε ο Στέφανος Τζουμάκας με σχόλιό του στο Facebook που έχει τίτλο “To κουφάρι των απατεώνων της Deutsche Bank, έργο των αθλιοτήτων του Σόιμπλε και του Ντράγκι”.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος έγραψε:

“Φαίνεται ότι η εμπλοκή της τράπεζας σε ξέπλυμα χρήματος δεν περιορίζεται στις… ρωσικές δραστηριότητες (5 – 6 δισ.) ή στην πρόσφατη περίπτωση των Panama Papers, όπου, σύμφωνα με δημοσιεύσεις στον Τύπο που δεν διαψεύστηκαν, η Deutsche Bank ήταν μια από τις δύο γερμανικές τράπεζες που προωθούσε τα περιουσιακά στοιχεία Γερμανών πολιτικών, τη στιγμή που οι ίδιοι πολιτικοί επέβαλλαν λιτότητα σε όλη την Ευρώπη, σε εξωτικούς φορολογικούς παράδεισους, αλλά έχει βγάλει «πλοκάμια» και στην Ασία!

»Η τράπεζα φαίνεται ότι έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, σε συνεργασία με τις γνωστές JPMorgan, και Goldman Sachs, για το ξέπλυμα αλλά και την εξαφάνιση (!) 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην «1MDB».

»1MDB δεν είναι το όνομα μουσικού συγκροτήματος, αλλά η συντομογραφία του ονόματος της «1Malaysia Development Berhad», ενός ταμείου που ξέπλενε χρήμα από λαθρεμπόριο και μίζες, στη Μαλαισία, όπως αποκαλύπτει έκθεση 106 σελίδων (!) που συντάχθηκε πριν 7 μέρες από διακομματική επιτροπή στη Μαλαισία!

Υπόψιν ότι το 1MDB είναι ταμείο στο οποίο ο πρόεδρος είναι ο ίδιος ο… πρωθυπουργός της Μαλαισίας (στην περίοδο του σκανδάλου 2004-2009 ήταν αναπληρωτής) Najib Razak, και ο οποίος παραμένει πρόεδρος της ομάδας διοικητικών συμβούλων της εταιρείας!

»Η εταιρεία «παντελόνιασε» προμήθειες 6,5 δισ. δολαρίων σε δυο χρόνια, και μεταξύ άλλων τα μισά από αυτά «παρκαρίστηκαν» σε μια μικρή ελβετική τράπεζα, ενώ 3,5 δισ. δολάρια «παρκαρίστηκαν» στα… British Virgin Islands, που είναι ένα από τα κέντρα ξεπλύματος βρώμικου χρήματος της Ευρώπης”.

tzoumakas

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τράπεζα της Ελλάδος: Τα δύο «εμπόδια» που βάζει για τη χορήγηση στεγαστικών δανείων

Τρώνε από τα έτοιμα οι Έλληνες λόγω ακρίβειας – Μείωση καταθέσεων τον Ιανουάριο κατά 5,2 δισ. ευρώ

Δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο: Η κυβέρνηση τους αφήνει στα «νύχια» των τραπεζών

Οι τράπεζες της Τουρκίας ακυρώνουν ρωσικούς λογαριασμούς υπό τον φόβο αμερικανικών κυρώσεων

Πετράλωνα: Έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στην είσοδο τράπεζας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr