ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Τζον Μπένερ,


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τεντ Κρουζ είναι διάβολος μεταμορφωμένος σε άνθρωπο, είπε για τον υποψήφιο για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ο επίσης Ρεπουμπλικάνος, πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Τζον Μπένερ.
Μιλώντας σε συνέδριο στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στην Καλιφόρνια και σύμφωνα με την εφημερίδα Stanford Daily, ο κ. Μπένερ ανέφερε ότι τα πηγαίνει καλά σχεδόν με όλους, αλλά αναφερόμενος στον κ. Κρουζ έκανε λόγο για «το χειρότερο κάθαρμα που έχω συναντήσει».
«Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ με τον Τζον Μπένερ. Στην πραγματικότητα δεν γνωρίζω καν αυτόν τον άνδρα» απάντησε ο κ. Κρουζ, προσθέτοντας ότι έχει συναντηθεί μαζί του τυχαία δύο ή τρεις φορές στη Γερουσία και έχουν ανταλλάξει μονάχα «ευγενικές τυπικότητες».
«Όταν ο Τζον Μπένερ με αποκαλεί Εωσφόρο, δεν απευθύνεται σε εμένα αλλά σε εσάς» τόνισε ο κ. Κρουζ απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του στις προκριματικές εκλογές.























































