ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιντσιρλίκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κιλίς, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότερα από 60 μέλη του Ισλαμικού Κράτους υποτίθεται πως σκοτώθηκαν την Κυριακή από πυρά του τουρκικού πυροβολικού και πλήγματα μη επανδρωμένων αεροσκαφών που ανήκουν στον διεθνή συνασπισμό ο οποίος μάχεται τους τζιχαντιστές, μετέδωσε η Τουρκία από το επίσημο πρακτορείο Ανατολή.
Οι βομβαρδισμοί αυτοί υποτίθεται πως έγιναν σε αντίποινα για τις εκτοξεύσεις ρουκετών και όλμων από τους τζιχαντιστές στην τουρκική πόλη Κιλίς όπου έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 18 άνθρωποι.
Σύμφωνα με το Ανατολή μόνο την Κυριακή σκοτώθηκαν στη βόρεια Συρία 63 τζιχαντιστές. Ο αριθμός αυτός ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί από άλλη πηγή.
Το πρακτορείο ανέφερε ότι το τουρκικό πυροβολικό που έχει αναπτυχθεί στα τουρκοσυριακά σύνορα σκότωσε 34 μέλη του ΙSIS. Τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη του διεθνούς συνασπισμού που απογειώθηκαν από τη στρατιωτική βάση του Ιντσιρλίκ, στη νότια Τουρκία, έπληξαν επίσης θέσεις του ISIS σκοτώνοντας άλλους 29 τζιχαντιστές.
Το Ανατολή δεν διευκρίνισε σε ποια χώρα ανήκαν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη τα οποία κατέστρεψαν πολλά οχήματα και πέντε αποθήκες με όπλα. Η βάση του Ιντσιρλίκ χρησιμοποιείται από πολλές χώρες που μετέχουν στον διεθνή συνασπισμό υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.























































