ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Όργιο φημών για παραίτηση Νταβούτογλου και κόντρα με Ερντογάν

Όργιο φημών για παραίτηση Νταβούτογλου και κόντρα με Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κρίσιμο τετ α τετ που κρίνει το πολιτικό του μέλλον θα έχει σήμερα ο Αχμέτ Νταβούτογλου με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερνταγάν, την στιγμή που «οργιάζουν» οι φήμες για επικείμενη παραίτηση του Τούρκου πρωθυπουργού.

Η συνάντηση των δύο αντρών ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη, ωστόσο τελικά θα διεξαχθεί σήμερα, χωρίς ωστόσο να έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι της επίσπευσης.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι σχέσεις των δύο αντρών βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί. Αυτή η εξέλιξη έρχεται μία ημέρα μετά την αινιγματική δήλωση του Νταβούτογλου, ο οποίος είχε τονίσει ότι «θα παραιτούμουν από οποιαδήποτε θέση».

Ο Τούρκος πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως δεν είναι προσκολλημένος σε αξιώματα, θα μπορούσε να παραιτηθεί από οποιαδήποτε θέση όσο υψηλά κι αν βρίσκεται αυτή, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον «δίκαιο αγώνα» του κόμματός του και να μην απογοητεύσει τους συναγωνιστές του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Ο Οικ. Πατριάρχης δέχθηκε τους ηγέτες των Ελλήνων δημοσιογράφων – Τι είπε στους εκπροσώπους του Τύπου

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα για να συντηρήσει τα δίκτυά του στη Συρία

Τουρκία: Εκτροχιασμός συρμού Μετρό στην Κωνσταντινούπολη με τρεις τραυματίες (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr