ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
28χρονος άνδρας στη Μασαχουσέτη μαχαίρωσε και σκότωσε δύο άτομα ενώ τραυμάτισε αρκετούς ακόμα σε μια μυστηριώδη διπλή επίθεση. Αρχικά επιτέθηκε σε σπίτι δύο ηλικιωμένων και στη συνέχεια σε εμπορικό κέντρο.
Οι αρχές διενεργούν τα κίνητρα του δράστη ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από πυρά που δέχτηκε από έναν αστυνομικό.
Ο 28χρονος Άρθουρ Νταρόσα οδήγησε μέχρι το σπίτι στο Τόντον, έξω από τη Βοστώνη και στη συνέχεια μπήκε μέσα και τις μαχαίρωσε. Η 80χρονη γυναίκα την οποία μαχαίρωσε πέθανε ενώ η δεύτερη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Στη συνέχεια, ο Νταρόσα πήγε σε κοντινό εμπορικό κέντρο και μαχαίρωσε δύο από τους περαστικούς εκ των οποίων ο ένας είναι νεκρός.
Η αστυνομία δεν έχει καταλήξει ακόμα σε κάποιο συμπέρασμα σχετικά με τα κίνητρα του νεκρού δράστη αλλά έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατίας.























































