ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναδιάρθρωση Χρέους, Δημόσιο Χρέος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Πουέρτο Ρίκο,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε συμφωνία για την αναδιάρθρωση του χρέους των 70 δισ. δολαρίων του Πουέρτο Ρίκο, κατέληξαν οι Ρεπουμπλικανοί του αμερικανικού Κογκρέσου με την κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα, μετά από πολυήμερες διαβουλεύσεις.
Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων προέκυψαν διαφωνίες σε πολλά σημεία. Η τελευταία αφορούσε τον τρόπο καθορισμού των διορισμών του επταμελούς συμβουλίου, το οποίο θα εποπτεύει τα οικονομικά του Πουέρτο Ρίκο.
Βάσει του νομοσχεδίου, στο Πουέρτο Ρίκο θα προσφερθεί μια νομική έξοδο ανάλογη με την χρεοκοπία και δεν θα δεσμεύει πόρους του ομοσπονδιακού κράτους, όρος που ήταν απαραίτητος για να δώσουν το «πράσινο φως» οι συντηρητικοί. «Η σταθερότητα της περιοχής βρίσκεται σε κίνδυνο», δήλωσε ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στο Κογκρέσο, Πολ Ράιαν. Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιού, χαρακτήρισε την πρόταση «ένα δίκαιο, αλλά σκληρό διακανονισμό».























































