ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Δημοσκόπηση: Σημαντικό προβάδισμα Ρούμπιο έναντι Αντιπροέδρου Βανς για το 2028
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δωμάτια με θέα όλο το Παρίσι… και όντως θα έχουν θέα όλη την πόλη του φωτός. Αφού θα βρίσκονται πάνω στον διασημότερο πύργο του κόσμου, του Άιφελ… Τέσσερις τυχεροί νικητές ενός διαγωνισμού θα είναι οι πρώτοι άνθρωποι στην ιστορία που θα χρησιμοποιήσουν τον Πύργο του Άιφελ ως ξενοδοχείο.
Η εταιρεία ενοικίασης κατοικιών για διακοπές HomeAway εξασφάλισε τη χρήση του πρώτου ορόφου του εμβληματικού μνημείου, ύψους 324 μέτρων, σε όλη τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Euro 2016 που θα γίνει τον επόμενο μήνα στη γαλλική πρωτεύουσα.
Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Πέμπτη και οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν στο διάσημο πύργο, με πανοραμική θέα την Αψίδα του Θριάμβου, το λόφο της Μονμάρτης και τον ποταμό Σηκουάνα.
Ο Μπράιαν Σάρπλες, διευθύνων σύμβουλος της HomeAway, χαρακτήρισε την πρωτοβουλία της εταιρείας του «άνευ προηγουμένου» και υποσχέθηκε διακοπές που θα μείνουν αξέχαστες μια ζωή.























































