Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν λέει ότι οι ΗΠΑ τον εξαπάτησαν και βοηθάνε τους “τρομοκράτες”

Ο Ερντογάν λέει ότι οι ΗΠΑ τον εξαπάτησαν και βοηθάνε τους “τρομοκράτες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε μεγάλη ταραχή είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο το πρωί της Παρασκευής [πρώτο σας τις μετέδωσε το TRIBUNE] και δείχνουν Αμερικανούς κομάντος να πολεμάνε στο πλευρό των Κούρδων ανταρτών της Συρίας, των YPG/YPJ, φορώντας στις στολές τους τα κουρδικά σήματα.

americans_syria

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο άνθρωπος που υποστηρίζει με όλα τα μέσα το Ισλαμικό Κράτος και την Αλ Κάιντα, καταγγέλλει τους Κούρδους της Συρίας, που πολεμάνε τους τζιχαντιστές μισθοφόρους του, ως “τρομοκράτες”. Βλέπετε ο Ερντογάν νομίζει ότι μπορεί να πουλά τρέλα και να λέει ό,τι θέλει.

“Δεν είναι αυτό που μας υποσχέθηκαν”, είπε ο Ερντογάν το Σάββατο μιλώντας σε μια τελετή στην πόλη του Ντιγιάρμπακιρ, την πρωτεύουσα του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν.

“Είμαι κάποιος που πιστεύει ότι η πολιτική πρέπει να διεξάγεται με ειλικρίνεια”, είπε ο μέγας μαφιόζος προβοκάτορας, που εκβιάζει την Ευρωπαϊκή Ένωση με προσφυγικές ροές και εξοπλίζει τους τζιχαντιστές που ανατινάζονται στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

“Για αυτό οι σύμμαχοί μας, αυτοί που είναι μαζί μας στο ΝΑΤΟ, δεν μπορούν να στέλνουν τους στρατιώτες τους στη Συρία και να φοράνε τα σήματα του YPG”, είπε ο Ερντογάν που στέλνει τους στρατιώτες του στη Συρία ντυμένους τζιχαντιστές.

“Αυτοί που λένε ότι “συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το YPG, έλα και μάθε από εμάς”, τους λέμε, τους δώσαμε τα ντοκουμέντα των τρομοκρατικών οργανώσεων αλλά ακολουθούν τα λάθος βήματα”.

Προσέξτε, ο Ερντογάν που έχει αποδειχτεί ότι εξοπλίζει τζιχαντιστές, ότι τους έδωσε μέχρι και χημικά όπλα, ότι κάνει λαθρεμπόριο πετρελαίου με το Ισλαμικό Κράτος με “μάνατζερ” σε αυτή τη βρωμοδουλειά τον γιο και τον γαμπρό του, ο ίδιος Ερντογάν κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι εκείνες υποστηρίζουν “τρομοκράτες” επειδή υποστηρίζουν τους Κούρδους που πολεμάνε τους τρομοκράτες.

Το TRIBUNE μία ώρα μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών, που επαναλαμβάνουμε ότι πρώτο το TRIBUNE μετέδωσε και όχι το Γαλλικό Πρακτορείο, έκανε και την ακόλουθη ανάλυση για το τι περιμένει τον σαλεμένο σουλτάνο της Άγκυρας: Άσχημα στριμωγμένος ο Ερντογάν – Η Τουρκία βράζει – Στον «στόχο» και το Αιγαίο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Χαμάς ζητά τερματισμό του πολέμου για να απελευθερώσει τους ομήρους – Ο Νετανιάχου θέλει να καταστρέψει τη Χαμάς

Κούρδος επιστήμονας λέει ότι το Κουρδιστάν ήταν το «λίκνο» της ανθρωπότητας

Οι Τούρκοι απέλασαν Έλληνα αφού επί ώρες τον κράτησαν στο υγρό τσιμέντο

Γάζα: Ένοπλοι έκλεψαν από τράπεζες εκατομμύρια ευρώ σε ισραηλινά σέκελ

Τουρκία προς Ισραήλ: «Η αναστολή εμπορικών συναλλαγών θα συνεχιστεί μέχρι να εξασφαλιστεί κατάπαυση πυρός στη Γάζα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr