Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελληνίδα του Σίδνεϊ “διάσημη” στην Αυστραλία για το βουνό από σκουπίδια στην αυλή της

Ελληνίδα του Σίδνεϊ “διάσημη” στην Αυστραλία για το βουνό από σκουπίδια στην αυλή της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Ελληνική Ομογένεια,

Η ομογενής Μαίρη Μπόμπολα (Mary Bobolas), ιδιοκτήτρια του σπιτιού-«χωματερή» -όπως το αποκαλούν οι γείτονες- στο προάστιο Bondi του Σίδνεϊ, φέρεται ότι επιτέθηκε σε γυναίκα αστυνομικό κατά τη διάρκεια καθαρισμού της αυλής της από το Δήμο.

mary-bobolas Η Μαίρη Μπόμπολα την ώρα που “αρπάζει” την αστυνομικό επειδή της… πήρε τα σκουπίδια της

Οι διώξεις που ασκήθηκαν στη Mary Bobolas αφορούν παρεμπόδιση του έργου της δικαιοσύνης, αντίσταση κατά της αρχής και βιαιοπραγία κατά αστυνομικού, σύμφωνα με την εφημερίδα Νέος Κόσμος.

Από το 2005 μέχρι σήμερα, ο Δήμος έχει κληθεί 5 φορές για να καθαρίσει την ιδιοκτησία της 73χρονης. Οι κάτοικοι της περιοχής υποβάλλουν τα τελευταία 20 χρόνια καταγγελίες σχετικά με τα συσσωρευμένα σκουπίδια στην αυλή, που αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και πιθανή εστία πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, η 73χρονη συνελήφθη τη Δευτέρα λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν επιχείρησε να εμποδίσει το συνεργείο του Δήμου Waverley να προχωρήσει στο κόψιμο των δέντρων μπροστά από το σπίτι της.

Το συνεργείο είχε ήδη ξεκινήσει την επιχείρηση καθαρισμού την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Δήμος Waverley κέρδισε μία ακόμη δικαστική διαμάχη με τις κόρες της Mary Bobolas, Elena και Liana.

Πριν από περίπου ένα μήνα, οι δύο αδερφές είχαν απευθυνθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο Νέας Νότιας Ουαλίας ζητώντας να αρθεί η άδεια του Δήμου για υποχρεωτικό καθαρισμό. Είχαν, μάλιστα, κάνει λόγο για «στρατιωτική επιχείρηση’ εναντίον τους, ενώ ισχυρίζονταν ότι χρειάζονταν περισσότερο χρόνο για να καθαρίσουν την αυλή μόνες τους.

Το συνολικό κόστος των υποχρεωτικών καθαρισμών της αυλής τα τελευταία 20 χρόνια ανέρχεται σε $340,000, ποσόν που ο Δήμος του Waverley σκοπεύει να διεκδικήσει από την οικογένεια.

Η Mary Bobolas έχει αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση και πρόκειται να παρουσιαστεί στο τοπικό δικαστήριο Waverley τον ερχόμενο μήνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυστραλία: Μακελειό με 6 νεκρούς από επίθεση με μαχαίρι στο Σίδνεϊ

Ο Νίκος Δένδιας στο MIT συναντήθηκε με ειδικούς σε θέματα Τεχνολογίας και Ναυπηγικής

Χρυσουλάκης: Οι κοινότητες της ελληνικής Διασποράς συνιστούν διακριτή μορφή «ήπιας ισχύος»

Σίδνεϊ: Άνδρας κυνηγούσε και μαχαίρωνε ανθρώπους

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με ομογενείς στη Βοστώνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr