ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι γερμανοτουρκικές σχέσεις είναι αρκετά ισχυρές για να αντέξουν στην κρίση που προκλήθηκε ανάμεσα στις δύο χώρες εξαιτίας της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων από τη γερμανική κάτω Βουλή, δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Μία τέτοια σχέση μπορεί και θα αντέξει στη διάσταση απόψεων», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ Στέφεν Ζάιμπερτ, αναφερόμενος στους ισχυρούς πολιτισμικούς και οικονομικούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο χώρες.
Με απλά λόγια “αν θέλετε κάντε κι αλλιώς” λέει η Γερμανία στην Τουρκία.
Ο κ. Ζάιμπερτ αναφέρθηκε ακόμη στη συνεργασία τους στην προσφυγική κρίση, αλλά και στην πολυπληθή τουρκική κοινότητα των τριών εκατομμυρίων μελών που ζει στη Γερμανία.























































