ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Ο Τόμας Μπάρακ πήρε το μέρος των Τούρκων κατά του Ισραήλ
Αυστηρή προειδοποίηση ΥΠΕΞ Ισραήλ για τη δολοφονία Ελληνορθόδοξου (Ρωμιού) στη Συρία
Ιρανός βουλευτής κατηγορείται ότι άνοιξε πυρ κατά διαδηλωτών
Γιατί οι Ισραηλινοί ανατίναξαν την τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Τι είπε ο Νετανιάχου
«Κοτούλες» (ή μάλλον... γαλοπούλες) οι Τούρκοι μετά τις ισραηλινές βόμβες που έφαγαν στη Β/Δ Συρία - Θρασύδειλοι με ρόμπες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας καταδίκασε την παρουσία γαλλικών και γερμανικών δυνάμεων στη βόρεια Συρία, μετέδωσαν συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης.
«Η Συρία θεωρεί ότι πρόκειται για σαφή και αδικαιολόγητη επίθεση κατά της συριακής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας», μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA, επικαλούμενο το υπουργείο Εξωτερικών.
Το γερμανικό υπουργείο Άμυνας, από την πλευρά του, αρνήθηκε ότι γερμανικές ειδικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή και ανέφερε ότι οι επανειλημμένοι ισχυρισμοί της συριακής κυβέρνησης για το θέμα αυτό δεν είναι – και ποτέ δεν ήταν – αλήθεια.
«Δεν υπάρχουν γερμανικές ειδικές δυνάμεις στη Συρία. Η κατηγορία είναι ψευδής», δήλωσε στρατιωτικός εκπρόσωπος.























































