ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σίγουρα θα μπορούσε να διεκδικήσει μία θέση στο Βιβλίο Γκίνες ως ο πρώτος Πρωθυπουργός που μηνύει και ζητά αποζημίωση από το κράτος που… κυβερνά.
Συγκεκριμένα με αίτησή του προς το Συνταγματικό Δικαστήριο ζητά 50.000 λίρες επειδή, όπως υποστηρίζει, δεν εφαρμόστηκαν οι δικαστικές αποφάσεις που προέβλεπαν την απομάκρυνση περιεχομένου από λογαριασμούς στο Twitter και οι οποίοι παραβίαζαν τα δικαιώματά του.
«Δεν υπάρχει προηγούμενο για πρωθυπουργό της Τουρκικής Δημοκρατίας να μηνύει την Τουρκική Δημοκρατία και να ζητά αποζημίωση. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά» δήλωσε ο πρόεδρος των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, Μετίν Φεϊζίογλου.























































