Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο παρανοϊκός Ερντογάν πουλά ισλαμικό ανθρωπισμό λόγω… ραμαζανιού

Ο παρανοϊκός Ερντογάν πουλά ισλαμικό ανθρωπισμό λόγω… ραμαζανιού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την επίθεση εξτρεμιστών σε δισκοπωλείο της Κωνσταντινούπολης καταδίκασε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας ωστόσο, ότι τα θύματα δεν θα έπρεπε να καταναλώνουν αλκοόλ κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.

«Και οι δύο πλευρές ευθύνονται στην υπόθεση αυτή» φέρεται να δήλωσε ο Ερντογάν, σύμφωνα με το πρακτορείο Dogan.

«Είναι λάθος να επιδίδεσαι σε τέτοιες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, όπως είναι και λάθος να επεμβαίνεις με ωμή βία», συνέχισε ο πρόεδρος.

Ποια ευρωπαϊκή προοπτική για ποια Τουρκία;

Πολλοί θαυμαστές του βρετανικού ροκ συγκροτήματος «Radiohead» είχαν συγκεντρωθεί για να πιουν ένα ποτό στο δισκοπωλείο «Velvet IndieGround» και να ακούσουν τον νέο δίσκο «A Moon Shaped Pool».

Ξαφνικά δέχτηκαν επίθεση από περίπου 20 άνδρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.

Την επόμενη ημέρα, στην ίδια συνοικία, η αστυνομία διέλυσε με δακρυγόνα και αντλίες νερού, διαδήλωση περίπου 500 ανθρώπων, οι οποίοι κατήγγειλαν τον «αυταρχισμό» του Τούρκου προέδρου.

Με αφορμή την επίθεση στο δισκοπωλείο ο αντιπολιτευόμενος Τύπος έκανε λόγο για άνοδο του ισλαμισμού και της αδιαλλαξίας των συντηρητικών κύκλων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τέμενος στο Ισλαμαμπάντ – Τουλάχιστον 31 νεκροί

Οι IDF καταγγέλλουν: Τρομοκράτες της Χαμάς χρησιμοποιούν ασθενοφόρα, σχολεία και νοσοκομεία παραβιάζοντας την εκεχειρία

Προστατεύοντας την Ευρώπη – Αποκαλύπτοντας την αυξανόμενη απειλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr