ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Δολοφονίες, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένο Βασίλειο, Τζέρεμι Κόρμπιν, Τζο Κοξ,


















































Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ως πράξη «ακραίας πολιτικής βίας» χαρακτήρισε ο αρχηγός του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος στη Βρετανία, Τζέρεμι Κόρμπιν, τον φόνο της βουλευτή Τζο Κοξ.
«Η θλίψη ένωσε την κοινότητά της και ολόκληρη η χώρα και ενωμένες απορρίπτουν το πηγάδι του μίσους που την σκότωσε, σ’ αυτό που όλο και περισσότερο φαίνεται ότι ήταν μια πράξη ακραίας πολιτικής βίας», δήλωσε ο Κόρμπιν, ο οποίος είχε ένα λευκό τριαντάφυλλο στη μπουτονιέρα όπως και όλοι οι βουλευτές, παίρνοντας τον λόγο κατά την έκτακτη συνεδρίαση του κοινοβουλίου για την Τζο Κοξ, τρεις ημέρες πριν από το δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της Βρετανίας στην ΕΕ.
«Ας τιμήσουμε τη μνήμη της Τζο με το να αποδείξουμε πως η δημοκρατία και η ελευθερία για τις οποίες αγωνίσθηκε είναι ακλόνητες, με το να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τους πολίτες μας και με το να ενωθούμε εναντίον του μίσους που την σκότωσε», τόνισε ο πρωθυπουργός της χώρας Ντέιβιντ Κάμερον απευθυνόμενος στους βουλευτές.























































