ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Στήθος,

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κόκκινη από ντροπή έγινε η Jessica O’Brien όταν στην προσπάθειά της να πουλήσει τον καναπέ της στο Facebook κατά λάθος δημοσίευσε στις αγοραπωλησίες και φωτογραφία του στήθους της.
Η 25χρονη Jessica, μαζί με τις φωτογραφίες του προς πώληση καναπέ της, έβαλε πωλητήριο και στο… στήθος της.
Μάλιστα οι… πιθανοί αγοραστές διαπίστωναν πως η αγορά του καναπέ και του… στήθους θα γινόταν χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που έπεφταν από τα σύννεφα.


“Νόμιζα ότι ήμουν μεθυσμένος”, θα πει ένα χρήστης.
Κάποιοι κατηγόρησαν την κοπέλα ότι το έκανε απλά για να γίνει διάσημη και τελικά να πουλήσει τον καναπέ της, όμως οι φίλοι της τονίζουν πως ήταν ένα λάθος που της στοίχισε.
Ο καναπές της 25χρονης αισθητικού κοστίζει 300 λίρες ενώ η ίδια χαρακτήρισε το λάθος της “παιδιάστικο”.






















































