ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρόταση της Τουρκίας ότι μπορεί να δώσει πρόσβαση στη Ρωσία στη βάση του Ιντσιρλίκ για χτυπήματα ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία είναι «μια σοβαρή δήλωση», τόνισε τη Δευτέρα το Κρεμλίνο.
Παραδέχθηκε ωστόσο ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο χωρών για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχουν προχωρήσει.
«Δεν γνωρίζω εάν οι ένοπλες δυνάμεις μας έχουν έλθει σε επαφή για το θέμα. Πρόκειται ωστόσο για σοβαρή δήλωση, που πρέπει να εξεταστεί στρατιωτικά και πολιτικά», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ρωσικής Προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ.
Για όσους (ορθόδοξους) δεν το κατάλαβαν ακόμη, δεν υπάρχουν φίλοι και σύμμαχοι της Ελλάδας. Υπάρχουν συμφέροντα και αυτά αλλάζουν.























































