Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν, Ολάντ και Μέρκελ συζήτησαν για την ειρήνη στην Ουκρανία

Πούτιν, Ολάντ και Μέρκελ συζήτησαν για την ειρήνη στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι πρόεδροι Ρωσίας και Γαλλίας, Βλάντιμιρ Πούτιν και Φρανσουά Ολάντ και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ συζήτησαν την Παρασκευή για την ουκρανική κρίση, επισημαίνοντας την ανάγκη για πολιτική λύση στην κρίση στο Ντονμπάς.

Σε τηλεφωνική συνεδρία, οι τρεις εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις συχνές παραβιάσεις της εκεχειρίας στην ανατολική Ουκρανία.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας κάλεσε τον Γάλλο ομόλογό του και την επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης να ασκήσουν μεγαλύτερη επιρροή στην ουκρανική ηγεσία στις συναντήσεις που θα έχουν με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο στη Βαρσοβία, όπου και βρίσκονται για τη σύνοδο του NATO.

Οι κ.κ. Πούτιν και Ολάντ και η κ. Μέρκελ συμφώνησαν στην ανάγκη για χορήγηση ειδικού νομικού καθεστώτος στην ανατολική Ουκρανία, μέσω συνταγματικής αναθεώρησης, αμνηστίας και τοπικών εκλογών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία

Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»

Συνάντηση Πούτιν-Γουίτκοφ: Χωρίς συμφωνία, αλλά χαρακτηρίστηκε «χρήσιμη και εποικοδομητική» από το Κρεμλίνο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr