ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μανουέλ Βαλς, Νίκαια, Τζιχαντιστές,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Είμαστε σε πόλεμο που έχει ξεκινήσει από τους τρομοκράτες, οι οποίοι έχουν στόχο να ενσταλάξουν τον φόβο και τον πανικό στις καρδιές μας, δήλωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Νίκαια.
Η Γαλλία είναι μια μεγάλη χώρα, μια μεγάλη δημοκρατία και δεν θα επιτρέψει την αποσταθεροποίησή της, δεν θα υποκύψει στις τρομοκρατικές απειλές, διεμήνυσε, σημείωσε όμως ότι η χώρα πρέπει να ζήσει με την τρομοκρατία, κάνοντας λόγο για μια απειλή, που βαραίνει τη Γαλλία και προβλέποντας ότι αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον.























































