ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα
ΔΣΑ: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η υπόθεση των υποκλοπών - Καταπέλτης κατά Τζαβέλλα
Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του
Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία - «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας
Στην Ινδία το «κυνήγι» της Diet Coke: Πάρτι και μαύρη αγορά λόγω του πολέμου στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισραήλ εκτόξευσε την Κυριακή δύο πυραύλους Patriot προς ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος το οποίο «εισέδυσε» από τη Συρία, όπως ανέφερε ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού.
«Δύο πύραυλοι Patriot εκτοξεύθηκαν προς ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος το οποίο εισέδυσε από τη Συρία στα υψίπεδα Γκολάν”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
«Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος επέστρεψε στη Συρία», διευκρίνισε ο στρατός.
Σειρήνα συναγερμού ήχησε στο τμήμα των υψιπέδων Γκολάν που έχει προσαρτήσει το Ισράηλ, «σύμφωνα με το στρατιωτικό πρωτόκολλο ασφαλείας», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Στις 4 Ιουλίου, ο ισραηλινός στρατός επιτέθηκε σε δύο συριακές στρατιωτικές θέσεις στα υψίπεδα Γκολάν έπειτα από την εκτόξευση πυρών με προέλευση τη Συρία που προκάλεσαν ζημιές στον φράκτη ασφαλείας κατά μήκος της οροθετικής γραμμής.























































