ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα, Πραξικόπημα, Πραξικόπημα Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Φετουλάχ Γκιουλέν,


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα προσέφερε σε τηλεφωνική του συνδιάλεξη που είχε με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την βοήθεια της Ουάσινγκτον στις έρευνες της Άγκυρας για την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της περασμένης Παρασκευής, παράλληλα όμως κάλεσε τις τουρκικές αρχές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση καθώς καταδιώκουν τους υπεύθυνους για την προσπάθεια ανατροπής της κυβέρνησης.
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ δήλωσε ότι οι δύο ηγέτες συζήτησαν σχετικά με την νομική κατάσταση του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ μουσουλμάνου ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο Ερντογάν κατηγορεί ότι βρίσκεται πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος και την έκδοση του οποίου η Άγκυρα έχει εξαγγείλει ήδη ότι θα ζητήσει.
Ο Έρνεστ ανέφερε πως η τουρκική κυβέρνηση έστειλε σε ηλεκτρονική μορφή υλικό στην κυβέρνηση των ΗΠΑ το οποίο εξετάζεται από αμερικανούς αξιωματούχους.
Πρόσθεσε ότι το αίτημα έκδοσης από μέρους της Τουρκίας, μόλις υποβληθεί, θα αξιολογηθεί βάσει της συμφωνίας έκδοσης που έχουν συνάψει τα δύο κράτη.























































