Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ο Ερντογάν θέλει να φύγει από το ΝΑΤΟ επειδή η Αμερική σχεδίασε τη δολοφονία του”

“Ο Ερντογάν θέλει να φύγει από το ΝΑΤΟ επειδή η Αμερική σχεδίασε τη δολοφονία του”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ μας μεταφέρει το “χάος” που επικρατεί γύρω από τις απόψεις που εκφράζουν ακραίοι ισλαμιστές στην Τουρκία, που συνδέονται με το κυβερνών κόμμα AKP.

Αναφερόμενος στον λογαριασμό στο Twitter με το όνομα @fuatavni_f, τον οποίο καταγγέλλει ως πληροφοριοδότη της ισλαμιστικής κυβέρνησης, λέει ότι ο συγκεκριμένος ισχυρίζεται ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει δημοψήφισμα στην Τουρκία για να εγκρίνει την Προεδρική Δημοκρατία (που διακαώς επιθυμεί ο Ερντογάν ως ένα βήμα πριν την ανακήρυξή του σε σουλτάνο) και την επαναφορά της θανατικής ποινής.

Ο ίδιος @fuatavni_f, που σύμφωνα με τον Μποζκούρτ είναι άνθρωπος της κυβέρνησης, ισχυρίζεται ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να αποσύρει την αίτηση ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ αλλά και ότι στα σχέδιά του είναι να φύγει η Τουρκία από το ΝΑΤΟ, επειδή θεωρεί την Αμερική υπεύθυνη για την απόπειρα δολοφονίας του.

Αυτό το τουρκικό σίριαλ θα έχει “τρελά” επεισόδια…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» – Κοινό αμυντικό αφήγημα με Ελλάδα και Κύπρο.

Ερντογάν σε Μαδούρο: «Συνεχίστε τον διάλογο με τις ΗΠΑ»

Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» – Η Νίνα Κασιμάτη κάλεσε την Απεσταλμένη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη

Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr