ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνάντηση με τον Βλάντιμιρ Πούτιν θα έχει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις αρχές Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, με την ακριβή ημερομηνία και τον τόπο της συνάντησης να μην έχει ακόμη οριστεί.
«Η συνάντηση των κ.κ. Πούτιν και Ερντογάν προετοιμάζεται μέσω διπλωματικών οδών», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ρωσικής Προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ.
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν μίλησε τηλεφωνικά με τον Ρετζέ Ταγίπ Ερντογάν στις 17 Ιουλίου, καταδικάζοντας τις «αντισυνταγματικές ενέργειες» των πραξικοπηματιών ως «απαράδεκτες», ενώ ευχήθηκε την επαναφορά της Τουρκίας σε συνθήκες «τάξης και ασφάλειας». Τότε το Κρεμλίνο είχε αναφέρει πως οι δύο ηγέτες επιβεβαίωσαν τα σχέδια τους για συνάντηση στο εγγύς μέλλον.
Η Τουρκία, από την πλευρά της τη Δευτέρα, δήλωσε πως έχει υπό κράτηση τους δύο πιλότους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου, καθώς συνδέονται με το αποτυχημένο πραξικόπημα.
Παράλληλα, το πρακτορείο Tass, επικαλούμενο πηγές, σημειώνει σε τηλεγράφημά του πως ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας Νουρετίν Κανικλί θα επισκεφτεί τη Μόσχα στις 26 και 27 Ιουλίου, για να συναντήσει Ρώσους αξιωματούχους, θέτοντας επί τάπητος την επανέναρξη των διμερών εμπορικών και οικονομικών σχέσεων.
«Σύμφωνα με πληροφορίες που παρέχονται από την τουρκική πρεσβεία, περιμένουμε τουρκική αντιπροσωπεία με επικεφαλής των αναπληρωτή πρωθυπουργό Murettin Canikli», δηλώνει πηγή στο ρωσικό πρακτορείο.























































