ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Al Jazeera (Τηλεοπτικό Δίκτυο), Πραξικόπημα, Πραξικόπημα Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον τρόπο που πληροφορήθηκε το πραξικόπημα της Παρασκευής αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξή του στο αραβικό δίκτυο Al Jazeera.
Ο Ερντογάν, ανέφερε πως «Βρισκόμουν με την οικογένειά μου διακοπές στη Μαρμαρίδα όταν μας ήρθαν κάποιες ανησυχητικές πληροφορίες. Μέχρι νωρίς το μεσημέρι δεν υπήρχε κάτι το συγκεκριμένο καθώς οι πληροφορίες που λαμβάναμε τόσο από τις μυστικές υπηρεσίες όσο και από τις δυνάμεις ασφαλείας ήταν σποραδικές και αποσπασματικές» και πρόσθεσε: “Αποφάσισα να δώσω συνέντευξη τύπου από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενα για να καθησυχάσω τον τουρκικό λαό. Έμαθα πως έχει συμβεί πραξικόπημα από επικοινωνία που είχα με τον θείο μου. Περισσότερο από το 52% του τουρκικού λαού βγήκε στους δρόμους και μετέτρεψε το χάος σε δημοκρατία.
Κατά τα άλλα ο τούρκος πρόεδρος σημείωσε πως οι στασιαστές αποτελούσαν μία μειοψηφία μέσα στις ένοπλες δυνάμεις. «Είναι ξεκάθαρο πως ήταν μια μειονότητα των ενόπλων δυνάμεων. Η τρομοκρατική οργάνωση επιχείρησε να κάνει την μειονότητα να κυριαρχήσει ενάντια στην πλειοψηφία».























































