ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν ψάχνει… ρουφιάνους του Γκιουλέν στο εξωτερικό

Ο Ερντογάν ψάχνει… ρουφιάνους του Γκιουλέν στο εξωτερικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από τους υπηκόους της που διαμένουν στο εξωτερικό, να αναφέρουν πρόσωπα και οργανώσεις που υποστηρίζουν τον ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος κατηγορείται από την τουρκική ηγεσία ότι βρίσκεται πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος στην χώρα, ζητά η Άγκυρα, όπως μετέδωσε το κρατικό ραδιοφωνικό δίκτυο της Σουηδίας.

Oδηγίες προς… καταδότες

Σε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook που απευθύνεται σε υποστηρικτές του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚ) της Τουρκίας, αναρτήθηκε ένα μήνυμα με το οποίο προτρέπονται οι χρήστες να τηλεφωνήσουν σε έναν αριθμό στην Τουρκία και να δώσουν πληροφορίες σχετικά με τους υποστηρικτές του Γκιουλέν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Τούρκοι «στρατολογούν» αλλοδαπούς ακτιβιστές για «άμεσες δράσεις» στη Δυτ. Όχθη

Τουρκικά αεροσκάφη πάνω από το Αιγαίο – 15 παραβιάσεις

Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας

Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές

Χάρης Τζήμητρας: «Το Ισραήλ και ο κύριος Νετανιάχου είναι, κατά την άποψή μου, δύο διαφορετικά πράγματα – Οι σχέσεις με το Ισραήλ υπήρχαν από τον Γιώργο Παπανδρέου και ενισχύθηκαν πάρα πολύ με τον κύριο Τσίπρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr