ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κιρκούκ, Πεσμεργκά, Τζιχαντιστές,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκάδες τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σκοτώθηκαν ύστερα από αποτυχημένη επίθεση που εξαπέλυσαν ενάντια στις δυνάμεις των Κούρδων Πεσμεργκά στα δυτικά της επαρχίας Κιρκούκ του Ιράκ.
Ομάδα ενόπλων του ISIS επιτέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο μέτωπο δυτικά του Κιρκούκ, που κρατάνε οι Κούρδοι Πεσμεργκά, αλλά για κακή τους τύχη συνάντησαν σθεναρή αντίσταση με αποτέλεσμα η επίθεσή τους να καταλήξει σε οδυνηρή ήττα.
Σύμφωνα με τον Καμάλ Κιρκούκι, αξιωματικό των Πεσμεργκά στην περιοχή, η μάχη ξεκίνησε στις 22.00 το βράδυ της Παρασκευής και κράτησε δύο ολόκληρες ώρες, στη διάρκεια των οποίων δεκάδες τζιχαντιστές σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν.
Το BasNews μεταδίδει, σύμφωνα με πηγές του, ότι πολλά πτώματα τζιχαντιστών έμειναν στο πεδίο της μάχης, αφού οι τρομοκράτες εγκατέλειψαν τους νεκρούς τους.
Ωστόσο, ο Κιρκούκι σημείωσε ότι η πραγματική ζημιά που υπέστησαν οι τζιχαντιστές δεν μπόρεσε να εκτιμηθεί εξαιτίας της νύχτας, αλλά “αναμένεται να είναι μεγάλη”.























































