ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιράν: Ο Πεζεσκιάν κήρυξε τον πόλεμο στο «Παρακράτος» των Φρουρών της Επανάστασης
«Σανδαλάκηδες» ακτιβιστές του Στολίσκου για τη Γάζα μεταφέρθηκαν στην Κρήτη μετά από ισραηλινή αναχαίτιση - Ανακοίνωση ΥΠΕΞ
Μάλι: Οι εξτρεμιστές της Αλ Κάιντα καλούν σε ενιαίο μέτωπο και ξεκινούν τον αποκλεισμό του Μπαμακό
Το μανιφέστο του Αλέξη Τσίπρα για μεγάλη δημοκρατική παράταξη: Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής
Τραμπ: Οι ΗΠΑ «κέρδισαν» τον πόλεμο με το Ιράν, αλλά επιδιώκουν «μεγαλύτερη» νίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας άνδρας που δεν είχε να πληρώσει τα ποτά που είχε πιει σε μια παμπ, άφησε τα ρούχα του εκεί ως ενέχυρο και βγήκε γυμνός στο δρόμο για να βρει χρήματα για να πληρώσει, όπως ανακοίνωσε η τσεχική αστυνομία.
Ο άνδρας περπάτησε στους δρόμους της πόλης Πρέβοβ νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας φορώντας μόνο τις μαύρες κάλτσες του, μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο, όπως εικονίζεται σε πλάνα από κάμερες ασφαλείας, που αναρτήθηκαν στον ειδησεογραφικό ιστότοπο idnes.cz.
Οι αστυνομικοί σύντομα εντόπισαν τον άνδρα που τους εξήγησε ότι πήγαινε σε μια άλλη παμπ για να πάρει κάποια χρήματα.
Οι αστυνομικοί του επέτρεψαν να ολοκληρώσει την…αποστολή του, να πληρώσει το λογαριασμό, να πάρει πίσω τα ρούχα του και να τα φορέσει.
Η υπόθεση αναμένεται να ερευνηθεί περαιτέρω από την αστυνομία.























































