ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρωσία: Θα μπούμε στην Ουκρανία ως ειρηνευτική δύναμη

Ρωσία: Θα μπούμε στην Ουκρανία ως ειρηνευτική δύναμη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία είναι ραγδαίες και από ό,τι φαίνεται η κατάσταση αντί να εκτονώνεται συνεχώς κλιμακώνεται…

Η Ρωσία προειδοποίησε με τον πιο επίσημο τρόπο αργά την Παρασκευή τη Δύση και τη φιλοδυτική ακροδεξιά ομάδα που έχει καταλάβει την εξουσία στο Κίεβο, με δήλωσή της στον ΟΗΕ, ότι «στο χειρότερο σενάριο και από την στιγμή που συνεχιστούν οι επιθέσεις κατά των αμάχων δεν θα διστάσουμε να εισέλθουμε ως ειρηνοποιοί στην Ουκρανία»!

Είναι η πρώτη επίσημη δήλωση της Μόσχας ότι προτίθεται να επέμβει ενεργά στην εξεγερμένη ανατολική Ουκρανία.

Να υπενθυμίσουμε ότι από την 1η Μαρτίου υπάρχει απόφαση της Άνω Βουλής που επιτρέπει την στρατιωτική επέμβαση στη Ρωσία.

Αυτή τη στιγμή περίπου 100.000 Ρώσοι στρατιώτες έχουν ξεκινήσει μεγάλες ασκήσεις στα σύνορα με την Ουκρανία.

Στον αυτοκινητόδρομο M-4 που συνδέει το Ντονέτσκ με τα ορυχεία του Καμένσκ εξακολουθούν να κινούνται φάλαγγες με άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, ρουκετοβόλα BM-21 και φορτηγά Kamaz.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πούτιν: Πιθανό οι μεγάλες δυνάμεις να αναπτύξουν όπλα μαζικής καταστροφής στις διεθνείς συγκρούσεις

Ρούμπιο: «Φύγετε αμέσως» στην ιρανική αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ

Η Ρωσία προειδοποίησε τη Δανία για «κίνδυνο σοβαρού περιστατικού»

Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε ζήτησε συγγνώμη αφού ισχυρίστηκε ότι οι Εβραίοι στα ναζιστικά στρατόπεδα αποκαλούνταν «Μουσουλμάνοι»

Δένδιας από Βρυξέλλες: Η Τουρκία αποτελεί απειλή για την Ελλάδα – Ανεπαρκής η ευρωπαϊκή άμυνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr