ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι τουρκικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν 11 στρατιώτες, από την ομάδα των κομάντος που αποπειράθηκαν να συλλάβουν και πιθανώς να σκοτώσουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ξενοδοχείο που παραθέριζε, το βράδυ του πραξικοπήματος.
Η επιχείρηση των Αρχών πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ούλα, της επαρχίας Μούγλα, στην οποία είχαν βρει καταφύγιο οι 11 πραξικοπηματίες.
Στις έρευνες των αρχών συμμετείχαν άνδρες των ενόπλων δυνάμεων, οι οποίοι υποστηρίζονταν από ελικόπτερα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
Οι 11 στρατιώτες, σύμφωνα με την τουρκική αστυνομία, συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον του Ερντογάν, ο οποίος τη νύχτα της 15ης Ιουλίου παραθέριζε στην περιοχή του Μαρμαρά.
Συνολικά, στην επιχείρηση των πραξικοπηματιών εναντίον του Τούρκου Προέδρου συμμετείχαν 37 στρατιώτες, εκ των οποίων έχουν συλληφθεί οι 25.
Ο Ερντογάν, σε ένα πρωτοφανές κύμα καταστολής και αντιποίνων, έχει εκδιώξει από τις τάξεις του στρατού σχεδόν 1.400 άνδρες, ενώ από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, έχουν απολυθεί πάνω από 60.000 άτομα.























































