Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Πρωτεύουσα του ριζοσπαστικού ρατσισμού» η Αυστρία -Ποιος το λέει; Η Τουρκία!

«Πρωτεύουσα του ριζοσπαστικού ρατσισμού» η Αυστρία -Ποιος το λέει; Η Τουρκία!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα επίθεση στην Αυστρία εξαπέλυσαν οι Τούρκοι ισλαμιστές της Άγκυρας, κατηγορώντας την Βιέννη ότι είναι η πρωτεύουσα του “ριζοσπαστικού ρατσισμού”.

Αυτές οι κουβέντες λέγονται θρασύτατα από ένα καθεστώς που αποδεδειγμένα χρηματοδοτεί, εξοπλίζει και υποστηρίζει όλες τις τζιχαντιστικές οργανώσεις που δρουν στη Συρία, μεταξύ των οποίων και τις τρομοκρατικές συμμορίες Ισλαμικό Κράτος και Αλ Κάιντα.

«Πρωτεύουσα του ριζοσπαστικού ρατσισμού» αποκάλεσε την Αυστρία ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απαντώντας έτσι στον Αυστριακό καγκελάριο Κρίστιαν Κερν, ο οποίος τάχθηκε υπέρ του τερματισμού των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε..

Ο Αυστριακός καγκελάριος Κρίστιαν Κερν έκανε την Πέμπτη γνωστή την πρόθεσή του να ξεκινήσει συζήτηση με τους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις λόγω των δημοκρατικών και οικονομικών ελλειμμάτων της χώρας.

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι TGRT Haber, ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε πως τα σχόλια του Κερν είναι προσβλητικά και τα απέρριψε στο σύνολό τους.

Οι δηλώσεις Τσαβούσογλου προκάλεσαν την αντίδραση του Αυστριακού υπουργού Εξωτερικών Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος κάλεσε την Άγκυρα να μετράει τα λόγια και τις πράξεις της.

«Απορρίπτω κατηγορηματικά την κριτική που δέχθηκε η Αυστρία από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών», επεσήμανε ο Κουρτς, σύμφωνα με εκπρόσωπό του και κάλεσε την Άγκυρα να μετράει τις λέξεις που επιλέγει και τις πράξεις της εντός συνόρων, όπως και να κάνει τη δουλειά της (στο πλαίσιο των προενταξιακών της δεσμεύσεων).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr