ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Τσίπρας από Πάτρα: Η κυβέρνηση καταρρέει και το γνωρίζουν και οι ίδιοι - Όλη η ομιλία
Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής
Φόρουμ των ΗΠΑ στο Κατάρ για τη διεθνή δύναμη στη Γάζα - Εκτός η Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πλήρη επανεκκίνηση των σχέσεων της Άγκυρας με τη Μόσχα σε νέα βάση και με συνεργασία σε διάφορους τομείς δήλωσε ότι επιθυμεί ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο TASS.
Οι δηλώσεις του επικεφαλής του τουρκικού κράτους έρχονται μία ημέρα πριν ταξιδέψει στη Ρωσία για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της χώρας Βλάντιμιρ Πούτιν.
Η συνάντηση θα ανοίξει νέο κύκλο στις σχέσεις των δύο χωρών, μετά τη σύγκρουσή τους, τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η τουρκική πολεμική αεροπορία κατέρριψε ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος κοντά στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας.
Στη συνέντευξή του στο πρακτορείο TASS, ο κ. Ερντογάν αναφέρθηκε στον Ρώσο ομόλογό του ως «αγαπητό», «σεβαστό» και «φίλο» Βλάντιμιρ.
«Η επίσκεψη αυτή μου μοιάζει με σταθμό στις διμερείς σχέσεις, οι οποίες αρχίζουν σε νέα, καθαρή βάση», είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας.
«Μια νέα σελίδα ανοίγει στους ρωσοτουρκικούς δεσμούς.
Αυτή η σελίδα θα περιλαμβάνει στρατιωτική, οικονομική και πολιτιστική συνεργασία, κατέληξε.






















































