Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Να φορτώσει στο Ισλαμικό Κράτος τη νέα σφαγή Κούρδων προσπαθεί ο Ερντογάν

Να φορτώσει στο Ισλαμικό Κράτος τη νέα σφαγή Κούρδων προσπαθεί ο Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέο ρεσιτάλ υποκρισίας από τον ημιπαράφρονα “σουλτάνο” της Άγκυρας. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν “εκτιμά” ότι το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) βρίσκεται πιθανώς πίσω από την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση το Σάββατο το βράδυ σε κουρδικό γάμο στο Γκαζιαντέπ, με απολογισμό 50 νεκρούς και 100 τραυματίες.

Ο “σουλτάνος” υπογράμμισε σε ανακοίνωσή του ότι δεν υπάρχει «καμία διαφορά» ανάμεσα στον αυτοεξόριστο μουσουλμάνο ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν -τον οποίο κατηγορεί ότι βρίσκεται πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία-, το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) και τη τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, «που είναι πιθανώς και ο δράστης της επίθεσης στην Γκαζιάντεπ».

«Η χώρα μας, το έθνος μας, δεν μπορούν παρά να επαναλαμβάνουν επίμονα το ίδιο μήνυμα προς αυτούς που μας επιτίθενται: θα αποτύχετε», τόνισε ο Ερντογάν.

Η Τουρκία δεν θα υποχωρήσει μπροστά στην “πρόκληση” που συνιστά η επίθεση στο Γκαζιάντεπ, αλλά θα δείξει αντιθέτως «ενότητα, αλληλεγγύη και αδελφοσύνη», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Σε απάντηση στη φτηνή και μυσαρή προπαγάνδα του Ερντογάν, το TRIBUNE υπενθυμίζει:

Όλες οι πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις στην Τουρκία, που καταλογίστηκαν στο Ισλαμικό Κράτος δίχως ποτέ εκείνο να αναλάβει την ευθύνη, είχαν αποκλειστικά στόχο τους Κούρδους της Τουρκίας.

Η πρώτη πολύνεκρη επίθεση ήταν στο Σουρούτς στις 20 Ιουλίου 2015 με 33 νεκρούς και 104 τραυματίες. Τα θύματα ήταν όλοι Κούρδοι αριστεροί και σοσιαλιστές νεολαίοι.

Η δεύτερη πολύνεκρη επίθεση ήταν στην Άγκυρα στις 10 Οκτωβρίου 2015 με 103 νεκρούς και περισσότερους από 500 τραυματίες. Τα θύματα ήταν για μια ακόμη φορά Κούρδοι στην πλειονότητά τους και Τούρκοι αριστεροί.

Πώς γίνεται πάντα το Ισλαμικό Κράτος να ανατινάζεται μέσα στους αριστερούς Κούρδους; Αυτό θα μας το εξηγήσει το καθεστώς Ερντογάν;

Και γιατί το Ισλαμικό Κράτος, που αναλαμβάνει την ευθύνη για κάθε χτύπημα «μοναχόλυκου» όπου κι εάν συμβεί στον πλανήτη, δεν έχει αναλάβει ποτέ την ευθύνη για κάποια από τις βομβιστικές επιθέσεις που του προσάπτουν στην Τουρκία;

Και γιατί σε όλες τις βομβιστικές επιθέσεις που αποδίδονται στο ISIS οι στόχοι εάν δεν είναι Κούρδοι είναι τουρίστες και αλλοδαποί; Δεν είναι εύλογα αυτά τα ερωτήματα;

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι «σάλταραν» με τη δημιουργία αντι-drone ομπρέλας πάνω από το Αιγαίο – «Οι Μπαρμπαρόσα της Γαλάζιας Πατρίδας»

Λέκκας: Πρέπει να γίνει άμεσα ένας μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Όσο περνάει ο χρόνος ο σεισμός από τα 7,8 Ρίχτερ πάει στα 8,2

Οι Τούρκοι έχτισαν ακόμα έναν οικισμό ισλαμιστών εποίκων στη Β/Δ Συρία

Το Ιράν ενημέρωσε την Τουρκία εκ των προτέρων για την επίθεση στο Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr