Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανήλικο βομβιστή αυτοκτονίας στο μακελειό του Γκαζιάντεπ “βλέπει” ο Ερντογάν

Ανήλικο βομβιστή αυτοκτονίας στο μακελειό του Γκαζιάντεπ “βλέπει” ο Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα παιδί ηλικίας 12 έως 14 ετών, πιθανολογείται ότι είναι ο βομβιστής αυτοκτονίας, που επιτέθηκε χθες, Σάββατο, σε γαμήλια γιορτή στην πόλη Γκαζιάντεπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 51 άνθρωποι, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσθέτοντας πως το παιδί είτε πυροδότησε μόνο του τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένο είτε αυτά πυροδοτήθηκαν από απόσταση.

Σε σχόλιά του που μεταδόθηκαν ζωντανά από το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, ο Ερντογάν επιβεβαίωσε πως 51 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έκρηξη και 69 είναι τραυματίες. Δεκαεπτά από τους τραυματίες έχουν τραυματισθεί «βαριά», δήλωσε ο Ερντογάν.

Αξίζει να σημειωθεί βεβαίως ότι για μία ακόμη φορά το Ισλαμικό Κράτος δεν αναλαμβάνει την ευθύνη τρομοκρατικού χτυπήματος στην Τουρκία, σε αντίθεση με τις συνήθεις πρακτικές του.

Υπενθυμίζεται ότι όπως και στο χθεσινό λουτρό αίματος στο Γκαζιάντεπ, όπως και στο Σουρούτς και την Κωνσταντινούπολη, όπου θύματα ήταν σχεδόν αποκλειστικά άμαχοι Κούρδοι αριστεροί, το καθεστώς Ερντογάν “δείχνει” το Ισλαμικό Κράτος, με τους τζιχαντιστές του Χαλιφάτου ωστόσο να μην έχουν αναλάβει ποτέ την ευθύνη.

Αντίθετα, σε κάθε χτύπημα του Ισλαμικού Κράτους αμέσως τζιχαντιστές πανηγυρίζουν στο διαδίκτυο και δίνουν στη δημοσιότητα προπαγανδιαστικά βίντεο και ανακοινώσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

Επίθεση στη Μόσχα: Δύο 15χρονοι τιμήθηκαν από το σχολείο τους για τον ηρωισμό τους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr