ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την απόφασή τους να καταψηφίσουν τον Μαριάνο Ραχόι στην ψηφοφορία για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης την Τρίτη στη Βουλή της Ισπανίας ανακοίνωσαν οι Σοσιαλιστές.
«Οι ψηφοφόροι μας ψήφισαν να φύγει ο Ραχόι» δήλωσε ο γενικός γραμματέας του PSOE, Πέδρο Σάντσεθ, μετά τη συνάντηση που είχε νωρίτερα την Δευτέρα με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, την οποία χαρακτήρισε «παντελώς αχρείαστη».
Την Κυριακή το Λαϊκό Κόμμα (PP) του Ραχόι κατέληξε σε συμφωνία με το κεντρώο, φιλελεύθερο κόμμα Ciudadanos. Μαζί με την ψήφο μιας βουλευτίνας ενός τοπικού κόμματος των Καναρίων, εξασφάλισε έτσι τη στήριξη 170 βουλευτών σε σύνολο 350. Στην πρώτη ψηφοφορία στο κοινοβούλιο, που θα διεξαχθεί αύριο, είναι δεδομένο ότι ο Ραχόι δεν θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης, αφού χρειάζεται απόλυτη πλειοψηφία (176 ψήφους). Στην δεύτερη, την Παρασκευή, του αρκεί η σχετική πλειοψηφία όμως ούτε το PSOE ούτε οι άλλες πολιτικές δυνάμεις φαίνονται διατεθειμένες να απέχουν από την ψηφοφορία ώστε να του δώσουν την ευκαιρία να σχηματίσει κυβέρνηση.























































