ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μετά από ερώτηση Φαραντούρη η Κάγια Κάλας καταδίκασε τις τουρκικές «μαγκιές» στις θάλασσές μας
Μήνυση κατά του προέδρου της ΕνΔΕ Χρ. Σεβαστίδη προανήγγειλε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος
Ο Νίκος Δένδιας στη «μήτρα» των ελληνικών ντρόουν: Μπορούμε να κατασκευάζουμε 4.000 drones τον χρόνο - «Και θα συνεχίσουμε να
Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ θα συζητήσει με τον Ρούτε την αποχώρηση των ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ
IDF: Νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Ναΐμ Κασέμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για διασυνδέσεις με Κούρδους αντάρτες του PKK κατηγόρησε τους δημάρχους που απομακρύνθηκαν – καθαιρέθηκαν την Κυριακή από κουρδικούς δήμους της νοτιοανατολικής Τουρκίας ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αιτιολογώντας την αποπομπή τους.
Η Τουρκία έχει αποδείξεις ότι οι δήμαρχοι που απομακρύνθηκαν υποστήριζαν τους Κούρδους αντάρτες, είπε ο Ερντογάν, προσθέτοντας μάλιστα ότι «θα έπρεπε να είχαν απομακρυνθεί νωρίτερα».
Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη συμμετοχή του σε προσευχή, ο πρόεδρος της Τουρκίας δήλωσε ότι κάθε δήμος που υποστήριζε τους αντάρτες, πρέπει να πληρώσει το τίμημα.
Η απομάκρυνση των δημάρχων από δήμους σε περιοχές της νοτιοανατολικής Τουρκίας (τουρκοκρατούμενο βόρειο Κουρδιστάν), όπου, κυριαρχεί το κουρδικό στοιχείο, προκάλεσε διαδηλώσεις, ενώ η υποστηριζόμενη από τους Κούρδους αντιπολίτευση, χαρακτήρισε την ενέργεια αυτή, ως «διοικητικό πραξικόπημα”.























































