Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισραήλ αναχαίτισε δύο πυραύλους από τη Συρία

Το Ισραήλ αναχαίτισε δύο πυραύλους από τη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ισραηλινή αντιπυραυλική ασπίδα “Σιδηρούς Θόλος” αναχαίτισε δύο πυραύλους ή βλήματα όλμων (δεν έχει ξεκαθαριστεί) που εκτοξεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου από το έδαφος της Συρίας προς τα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα του Γκολάν (βορειοανατολικό Ισραήλ – νοτιοδυτική Συρία).

Σύμφωνα με ισραηλινές πηγές ασφαλείας κανείς δεν τραυματίστηκε και δεν σημειώθηκε καμιά υλική ζημιά, αφού η αναχαίτιση ήταν επιτυχής.

Οι ίδιες ισραηλινές πηγές ασφαλείας σημειώνουν ότι τα βλήματα ή πύραυλοι προέρχονταν από μάχες μεταξύ των αντίπαλων παρατάξεων στη Συρία και δεν είχαν στόχο τους το Ισραήλ.

Είναι η δέκατη φορά τις τελευταίες δύο εβδομάδες που βλήματα ή ρουκέτες από τις μάχες στη Συρία εκτοξεύονται προς τη μεριά του Ισραήλ.

Στις προηγούμενες περιπτώσεις τα βλήματα έπεσαν στο έδαφος του Ισραήλ σε χωράφια.

Ο ισραηλινός στρατός για να προλάβει κάποιο θανάσιμο χτύπημα με βλήμα από τη Συρία ανέπτυξε τον “Θόλο” στην περιοχή του Γκολάν και αμέσως το σύστημα απέδειξε ότι μπορεί να αναχαιτίσει με επιτυχία τα “ξώφαλτσα” του συριακού εμφυλίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αξιωματούχος της Χαμάς δηλώνει ότι η οργάνωση είναι έτοιμη να συζητήσει το «πάγωμα ή την αποθήκευση» των όπλων της – Η Χαμάς ΔΕΝ θεωρεί «άμυνα» τη σφαγή της 7/10

Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» – Κοινό αμυντικό αφήγημα με Ελλάδα και Κύπρο.

Νετανιάχου: «Υπάρχει και μία τρίτη φάση, η απορριζοσπαστικοποίηση της Γάζας» – Μερτς: Η Γερμανία «θα υπερασπίζεται πάντα την ύπαρξη και την ασφάλεια του Ισραήλ»

Νετανιάχου: Συνάντηση με Τραμπ για τη «δεύτερη φάση» του σχεδίου για τη Γάζα

Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί – Το πρόσχημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr