ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων του κοροναϊού ο οποίος προκαλεί το Αναπνευστικό Σύνδρομο της Μέσης Ανατολής (MERS) και το οποίο είναι συχνά θανατηφόρο, σχεδόν διπλασιάστηκε στη Σαουδική Αραβία τον Απρίλιο, έπειτα και από την καταγραφή 26 νέων κρουσμάτων. Δύο ακόμη άνθρωποι οι οποίο είχε διαγνωστεί ότι έπασχαν από την ασθένεια απεβίωσαν.
Τα νέα κρούσματα αυξάνουν το συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη Σαουδική Αραβία στα 371, αριθμός που αυξήθηκε κατά 89% τον Απρίλιο. Τα περισσότερα νέα κρούσματα του περασμένου μήνα οφείλονταν σε ένα ξέσπασμα σε τρία νοσοκομεία στη Τζέντα.
Οι ανησυχίες σε διεθνές επίπεδο όσον αφορά τον MERS είναι έντονες, καθώς η Σαουδική Αραβία αναμένεται να υποδεχθεί μεγάλους αριθμούς ξένων προσκυνητών κατά τη διάρκεια του μήνα της νηστείας του Ραμαζανιού τον Ιούλιο, και εκατομμύρια ακόμη στην διάρκεια του Χατζ, τον Οκτώβριο.
Δεν υπάρχουν εμβόλια ή θεραπεία για τον MERS, ο οποίος σκοτώνει πάνω από το 40% των ανθρώπων που προσβάλει. Οι ειδικοί δυσκολεύονται ακόμη να κατανοήσουν τον κοροναϊό αυτό πλήρως.
Διαβάστε το άρθρο του Βασίλειου Τσούτσου (Πνευμονολόγου – Φυματιολόγου) για το τι πρέπει να γνωρίζετε για τον MERS εδώ: Τι πρέπει να γνωρίζω για τον ιό MERS























































