ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγωγός Turkish Stream, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ενέργεια, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν επισκέπτεται την Τουρκία στις 11 Οκτωβρίου με μια σειρά από ζητήματα στις βαλίτσες του.
Εκτός φυσικά από τη συριακή κρίση, ο Πούτιν θα συζητήσει την εξακολούθηση του αγωγού Turkish Stream, αλλά και την αποκατάσταση των επαγγελματικών δεσμών ανάμεσα στις δύο χώρες, δεσμοί που είχαν διαρρηχθεί μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους τον περασμένο Νοέμβριο.
“Θα υπάρξουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις όταν όλες οι προετοιμασίες είναι έτοιμες” δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου αναφορικά με την επικείμενη επίσκεψη.
Από το Κρεμλίνο πάντως δεν επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και διαψεύδουν την είδηση που έχει διαρρεύσει στα τουρκικά ΜΜΕ.
Την ίδια ώρα, η Ρωσίδα εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας, Μαρία Ζαχάροβα, τόνισε πως οι δύο χώρες συνεργάζονται εποικοδομητικά στη Συρία και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεξάγουν ακόμη και κοινές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του ISIS.
Από την πλευρά του, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανέφερε την Πέμπτη πως “αν η Ρωσία είναι ειλικρινής σε ό, τι αφορά τη συνεργασία ώστε να επιτύχουμε μόνιμη κατάπαυση του πυρός και μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας” θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε.























































