ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Νικολά Σαρκοζί,


















































Τι νομίζει ο Ντόναλντ Τραμπ για τα UFO και τους εξωγήινους
Στο Τέξας είδαν μέγα-UFO: «Μοιάζει με μητρικό σκάφος - Είναι τεράστιο»
Μάρκο Ρούμπιο: «Εμείς στην Αμερική δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον να είμαστε οι ευγενικοί και εύτακτοι τοποτηρητές της ελεγχόμενης παρακμής της
Έψαχνε τον γιο του αλλά η σορός του ήταν στα αζήτητα σε ψυγείο νοσοκομείου για σχεδόν δυο μήνες
Οι Κούρδοι της Συρίας (SDF) συναντήθηκαν με Μάρκο Ρούμπιο (ΗΠΑ) και Ασάντ αλ-Σαϊμπάνι (Δαμασκός)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“O Νικολά Σαρκοζί «καυχιόταν για το ντεκολτέ της συζύγου του Κάρλα Μπρούνι» ακόμα και κατά τη διάρκεια υπουργικών συμβουλίων, αναφέρει σε βιβλίο του πρώην σύμβουλός του, ο οποίος τον παρουσιάζει ως αδύναμο, ανώριμο και νάρκισσο.
Ο Patrick Buisson, ο οποίος ήταν κάποτε ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Σαρκοζί, τονίζει ότι ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας ήταν ένας «ψευτόμαγκας» που στην πραγματικότητα ήταν δέσμιος της πανέμορφης συζύγου του.
Ο Buisson έκανε μια σειρά από ντροπιαστικές αποκαλύψεις για τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, οι οποίες θα μπορούσαν να «τορπιλίσουν» την κούρσα του για την προεδρία, πάνω που είχε αρχίσει να αποκτά δυναμική.
Λίγες εβδομάδες πριν τις προκριματικές εκλογές όπου θα γίνει η επιλογή του κεντροδεξιού υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές του 2017, αυτό το δημοσίευμα έρχεται να πλήξει την δημοτικότητά του.
Ο Buisson, παρουσιάζει τον Σαρκοζί ως διστακτικό και ανασφαλή, σε αντίθεση με την εικόνα του αποφασιστικού και τολμηρού ηγέτη που έχει ήθελε να βγάζει προς τα έξω.
Σύμφωνα με το βιβλίο, ο 61χρονος Σαρκοζί, εξαπάτησε το κοινό με τον γάμο του με την Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, την οποία παντρεύτηκε το 2008.























































