ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στίγκλιτς: Αν δεν αλλάξει η Ευρωζώνη, δεν πρόκειται να μακροημερεύσει

Στίγκλιτς: Αν δεν αλλάξει η Ευρωζώνη, δεν πρόκειται να μακροημερεύσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη βεβαιότητά ότι η Ευρωζώνη δεν πρόκειται να μακροημερεύσει, εάν δεν αλλάξει τους κανόνες λειτουργίας της, εκφράζει ο γνωστός οικονομολόγος και κάτοχος βραβείου Νόμπελ Τζόζεφ Στίγκλιτς, σε παρεμβάσεις του σε βελγικά μέσα ενημέρωσης, με την ευκαιρία της έκδοσης του τελευταίου του βιβλίου στην ολλανδική γλώσσα.

“Κάντε το ευρώ πιο ευέλικτο”

Τη διαφωνία του με τον τρόπο που λειτουργεί η Ευρωζώνη εκφράζει σε συνέντευξή του προς την εφημεριδα De Standaard, όπου καλεί τους ευρωπαίους ιθύνοντες «να κάνουν το ευρώ πιο ευέλικτο ή να το εγκαταλείψουν» καθότι λειτουργεί «διχαστικά» και «διαλυτικά» για την Ευρώπη.

Από την άλλη η De Morgen φιλοξενεί συζήτηση του Στιγκλιτς με γνωστό Βέλγο οικονομολόγο, ο οποίος δεν συμμερίζεται τις κινδυνολογικές προβλέψεις του πρώτου για διάλυση της ευρωζώνης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

«Χρυσάφι» το ελαιόλαδο – Οι τιμές στα ύψη

Θέουτα: Οι Μαροκινοί παράνομοι μετανάστες «έπληξαν» τη Συνθήκη Σένγκεν

Μετά τη Θέουτα επιστολή της Ούρσουλα στον Σάντσεθ: «Αυξημένη εποπτεία και, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο, η χρησιμοποίηση φυσικών φρακτών»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr