ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας νεαρός άνδρας από τη Συρία, ο οποίος φερόταν να σχεδίαζε βομβιστική επίθεση σε αεροδρόμιο του Βερολίνου, αυτοκτόνησε ενώ κρατούνταν από την Αστυνομία σε κέντρο της Λειψίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης του ομόσπονδου γερμανικού κρατιδίου της Σαξονίας.
Η αστυνομία πιστεύει πως ο Τζάμπερ Αλμπάκρ, 22 ετών, ο οποίος είχε φτάσει στη Γερμανία ως πρόσφυγας το 2015, σχεδίαζε επίθεση που έμοιαζε με αυτές του Παρισιού τον Νοέμβριο του 2015, όπου σκοτώθηκαν 130 άτομα, και του Βελγίου τον Μάρτιο, όπου σκοτώθηκαν 32 άτομα.
«Το βράδυ της 12ης Οκτωβρίου 2016, ο Τζάμπερ Αλμπάκρ, ο οποίος ήταν ύποπτος σχεδιασμού μιας σοβαρής επίθεσης, αυτοκτόνησε στο κέντρο κράτησης του νοσοκομείου των φυλακών της Λειψίας», ανέφερε το υπουργείο.
Νωρίτερα το Spiegel Online είχε ανακοινώσει ότι ο Αλμπάκρ βρίσκονταν υπό 24ωρη παρακολούθηση λόγω του αυξημένου κινδύνου αυτοκτονίας ή απεργίας πείνας.
Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA μετέδωσε ότι ο άνδρας κρεμάστηκε στο κελί του.
Ο Αλμπάκρ συνελήφθη τη Δευτέρα αφού δύο συμπατριώτες του τον έδεσαν στο διαμέρισμά τους στη Λειψία και κάλεσαν την Αστυνομία.
Ο τρόπος σύλληψής του έχει εγείρει ερωτηματικά για πιθανό λάθος της Αστυνομίας που δεν κατάφερε να τον συλλάβει το Σάββατο, με αποτέλεσμα να εξαπολύσει διήμερο ανθρωποκυνηγητό για την εύρεσή του.























































