Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το FBI “ψάχνει” άσεμνα email – Να “καθαρίσει” άμεσα την υπόθεση θέλει η Κλίντον

Το FBI “ψάχνει” άσεμνα email – Να “καθαρίσει” άμεσα την υπόθεση θέλει η Κλίντον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον κάλεσε το FBI να εξηγήσει γιατί άρχισε ξανά έρευνα για την υπόθεση του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου όταν ήταν επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία το ταχύτερο δυνατόν.

«Είμαι βέβαιη πως για ό,τι κι αν πρόκειται, δεν θα αλλάξει το συμπέρασμα στο οποίο το FBI είχε καταλήξει τον Ιούλιο», σημείωσε η υποψήφια. «Είναι επιτακτική ανάγκη το Γραφείο να δώσει εξηγήσεις για το ζήτημα, χωρίς καμιά καθυστέρηση», πρόσθεσε. «Ο αμερικανικός λαός πρέπει να μάθει όλα τα γεγονότα αμέσως».

«Ο ίδιος ο διευθυντής (του FBI Τζέιμς Κόμεϊ) είπε ότι δεν γνωρίζει εάν τα μηνύματα στα οποία αναφέρθηκε στην επιστολή του είναι σημαντικά ή όχι», ανέφερε η Κλίντον σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Ντε Μόιν, στην Άιοβα.

«Βρισκόμαστε 11 ημέρες πριν από αυτές που πιθανόν είναι οι σημαντικότερες εθνικές εκλογές κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Η ψηφοφορία έχει ήδη αρχίσει στη χώρα. Οι Αμερικανοί έχουν δικαίωμα να πληροφορηθούν όλα τα στοιχεία αμέσως», επέμεινε η Κλίντον.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ, τα νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανακαλύφθηκαν στο πλαίσιο μιας άσχετης έρευνας, όταν πράκτορες του FBI κατάσχεσαν συσκευές που ανήκουν σε μια στενή συνεργάτιδα της Κλίντον, τη Χιούμα Αμπεντίν, και τον σύζυγό της, Άντονι Ουάινερ.

Ο Ουάινερ, πρώην μέλος του Κογκρέσου που παραιτήθηκε όταν αποκαλύφθηκε πως είχε στείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με άσεμνο περιεχόμενο, αντιμετωπίζει πλέον έρευνα του FBI διότι φέρεται να είχε ανταλλάξει μηνύματα με μια 15χρονη. Τα επίμαχα μηνύματα είχαν σταλεί από την Αμπεντίν στην Κλίντον από φορητό υπολογιστή που ανήκει στον Ουάινερ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις

Κασσελάκης: Για τους λόγους αυτούς ζητάω πρόωρες εκλογές

Τραμπ: Μάζεψε 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική εκστρατεία του, σε μια δεξίωση

Κασσελάκης: «Πήχης μου η απόλυτη ανατροπή» – «Εκλογές για να φύγει το άλλοθι του 41%»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr