ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ετοιμότητα της Τεχεράνης να συμβάλει με κάθε τρόπο και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της στις συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού τονίστηκε από τους αξιωματούχους του Ιράν με τους οποίους πραγματοποίησε συναντήσεις ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Δημήτρης Συλλούρης.
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν με τον οποίο είχε μακρά συνάντηση ο κ. Συλλούρης, είπε ότι το Ιράν εφόσον κριθεί σκόπιμο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει στο έδαφος του κύκλο συνομιλιών για το Κυπριακό.
Σε δήλωση του μετά την ολοκλήρωση των επαφών της δεύτερης ημέρας της επίσημης επίσκεψης του στο Ιράν, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής είπε πως από τις επαφές αυτές διαπιστώνεται ότι η Τεχεράνη θεωρεί την Κυπριακή Δημοκρατία ως τη γέφυρα προς την Ευρώπη και την ΕΕ.























































